Minori prinşi la furat de către jandarmi

0

Sâmbătă, 11 august a.c., în jurul orelor 03.25, grupa de intervenţie din cadrul Detaşamentului 1 J. Mobil Slobozia, aflându-se pe timpul executării unei misiuni de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, pe raza mun. Slobozia, a observat două persoane de sex masculin, care se plimbau pe b-dul Matei Basarab, în faţa Instituţiei Prefectului Ialomiţa.
Având în vedere ora înaintată şi faptul că cele 2 persoane păreau minore, membrii patrulei au procedat la interceptarea acestora şi verificarea activităţilor desfăşurate de aceştia, stabilind că N. Cătălin, în vârstă de 11 ani şi C. Mihai în vârstă de 13 ani, ambii din mun. Slobozia, au spart magazinul care se află în incinta Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Slobozia, de unde au sustras sucuri şi prajituri pe care le-au mâncat, intrând în magazin prin forţarea unui geam.
Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei şi jandarmii le-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ” furt calificat”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către Poliţia mun. Slobozia.
Recomandăm cetăţenilor să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.
BULETIN INFORMATIV, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa, Compartimentul Informare, Relatii Publice si cu Publicul

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.