Executări silite DGFP

4

În luna iulie 2012 pe linia colectării veniturilor bugetare, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa, a intreprins următoarele măsuri de executare silite:
– s-au emis un număr de peste 1.191 de somaţii în valoare totală de aproximativ 10,52 milioane lei, din care s-a încasat aproape 5,55 milioane lei;
– au fost înfiinţate un număr de 632 popriri bancare în valoare totală de aproape 2,31 milioane lei, din care s-au încasat aproximativ 0,85 milioane lei;
– s-au înfiinţat un număr de 14 popriri la terţi în valoare totală de circa 0,80 milioane lei;
– au fost aplicate sechestre la 12 bunuri mobile în valoare de peste 694,25 mii lei;
– au fost aplicate sechestre la 3 bunuri imobil în valoare de aproape 572,73 mii lei, din care s-a vandut un imobil în sumă de 70 mii lei.
Tot în perioada mai sus menţionată au fost organizate 3 licitaţie de vânzare a bunurilor sechestrate.
Deasemenea au fost 11 cazuri de atragere a răspunderii în solidar, a administratorilor societăţilor aflate în insolvenţă, în valoare totală de 399.371 lei.
Menţionăm că prin măsurile de executare silită s-au încasat 8,23 milioane lei, ceea ce reprezintă 18,96% din totalul încasărilor la bugetul general consolidat.
Direcţia Generală a Finanţelor Publice IALOMIŢA, Compartimentul Relatii Publice

4 comentarii

  1. Asa functioneaza colectarea banilor in judetul Ialomita.
    Merge brici!
    Uitati-va la numarul infim de firme ramase in judet – cel mai mic din toata tara. Firmele sunt haituite si alergate de inspectori fiscali ce isi iau banii in urma amenzilor. Dar nu conteaza atat timp cat voi functionari bugetari, sunteti in numar suficient de mare ca sa umpleti asa o cladire mare.
    Daca doresti sa ceri o informatie cuiva pur si simplu nu ai cui. La ghiseu intanlesti persoane acre, care niciodata nu stiu nimic.
    Dragi functionari foarte bogati, corupti si incompetenti, voi traiti din ce produc aia de care va bateti voi joc zilnic. Si atentie, dispar firmele dispareti si voi paduchilor.

  2. asa e…imm-urile sunt distruse cu sange rece, iar eu stiam ca o economie sanatoasa se bazeaza pe cat mai multe intreprinderi mici si mijlocii…da cui sa-i pese de tara asta….!?

  3. @gigel , ai perfecta dreptate .E jale mare, cred ca sunt mai multi angajati la finante decat firme in judet . Incompetenti si impertinenti de la sef la femeia care matura ,toti sunt neamuri si toti au un dispret deosebit pentru contribuabil .

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.