Nepăstrarea distanţei de siguranţă în mers – cauza unui accident rutier

0

În cursul zilei de ieri, 15 august a.c., în jurul orei 19.40, pe DN2A, în apropierea localităţii Malu s-a produs un accident rutier în urma căruia 3 persoane, doi adulţi şi un minor, au suferit vătămări corporale.
Cele trei victime se deplasau cu un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani din municipiul Bucureşti, pe direcţia Slobozia – Urziceni, ce nu a păstrat distanţa de siguranţă în mers faţă de un ansamblu auto ce se deplasa în faţa sa, al cărui conducător auto, un tânăr de 24 de ani, din judeţul Hunedoara a frânat pentru a intra într-o parcare, cele două autovehicule intrând în coliziune faţă – spate.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului şi a altor două persoane de 30, respectiv 10 ani, pasageri în acelaşi vehicul, toţi din municipiul Bucureşti.
Victimele au fost transportate la Spitalul Municipiului Urziceni pentru acordarea îngrijirilor medicale, în cazul celor doi adulţi nefiind necesară internarea. Pentru investigaţii suplimentare, minorul a fost transferat la o unitate medicală din capitală.
Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
BULETIN INFORMATIV – Inspectoratul de Politie al Judetului IALOMIŢA

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.