O persoană a fost carbonizată şi una arsă pe 80% din suprafaţa corpului, la Urziceni

0

IMG-20160113-WA0002

Incendiul s-a produs într-o baracă din apropierea stadionului, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie.
Pompierii au găsit în interiorul incintei corpul neînsufleţit al unei persoane, iar în apropierea acesteia zăcea o a doua persoană grav rănită, care a fost transportată de urgenţă la spital.
Deocamdată nu se cunoaşte identitatea celor două victime, dar este posibil ca acestea să fie persoane fără adăpost, ştiut fiind că stadionul din Urziceni şi incintele acestuia au fost devastate de hoţi şi sunt lăsate în paragină.

UPDATE: O femeie a decedat, iar un bărbat a suferit arsuri grave, după ce baraca metalică în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul s-a produs aseară, în jurul orei 19.00, în zona stadionului din municipiul Urziceni, iar la fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj de prim ajutor calificat SMURD. În momentul sosirii acestora, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, care prezenta arsuri pe aproape toată suprafața corpului, se afla în exteriorul barăcii. Acesta a fost preluat de urgență de paramedici și transportat la spital. Pompierii au intervenit pentru lichidarea flăcărilor, iar în interior au găsit trupul unei femei în vârstă de 40 de ani, carbonizat. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un foc deschis executat în interiorul barăcii.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.