Paros Radu a revenit la conducerea serviciul de ambulanță Ialomița

10

De ieri, Paros Radu a revenit la conducerea serviciul de ambulanță Ialomița.

10 comentarii

  1. sa te ţii acum foi de parcurs auto, FAZ-uri, consumuri de carburanţi, etc. luate la verificat şi ulterior, evident imputări de sume de bani reprezentând contravaloarea carburantului nejustificat de către şoferi. Oare pentru autovehiculul marca Land Rover tipul Discovery 3S ce fel de carburant foloseşte domnul Paros?

  2. Urmeaza vopsirea garajului in rosu-galben-verde)) Dupa reevaluare…trebuie schimbat portocaliul…ca borasti de la aduceri aminte:))Si angajarea Petronelei…ca purtator de cuvant….

  3. @ Silviu. Dar cand pe varianta circulam si din spate vine o salvare doar cu girofarurile pornite si cand intra pe chimiei pornesc sirenele, cum e??? La ambulanta cica sunt salarii mici, dar vad ca unii au masini diesel pe acolo. Si la cati bani imparte Paros nu se injoseste pentru un BCF de 50 lei.
    Zic io…

  4. pai e la fel de smintit ca si cel care a cumparat cu baxul tricouri culoarea bleu. sa mai votam usl-ul la toamna cu asa membrii? cred ca pas. in articolul precedent era scris curve reloaded. cred ca de fapt la articolul asta se refearea. rusine usl ca iti asociezi numele cu asa specimen de om.

  5. Silviule, de unde are Paros bani de limuzina e alta poveste si se poate discuta. Ce ne doare pe noi insa este cat mai sunt lasati hotii de soferi sa-si rotunjeasca prin furt calificat de carburant veniturile pe spatele nostru, al tuturor!
    Succes domnule Paros in a starpi hotia de la ambulanta!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.