Plecat la adunat lemne, şi-a găsit sfârşitul în apele râului Ialomiţa

0

Ieri, 23 februarie a.c., o femeie de 45 de ani din comuna Cosâmbeşti a sesizat agenţii Postului de Poliţie, cu privire la faptul că soţul acesteia, un bărbat de 41 de ani, a plecat de la domiciliu în ziua de 22 februarie a.c., în jurul orei 16.00, pe malul râului Ialomiţa pentru a aduna lemnele aduse de apă, şi nu s-a mai întors acasă.

Din primele verificări efectuate de către agenţii de poliţie, pe malul râului Ialomiţa, la aproximativ 400 m de locuinţă, au fost găsite o bucată de scândură şi un sac de sticle tip PET goale, despre care femeia a declarat că erau ale bărbatului.

În jurul orei 16.45, dispariţia bărbatului a fost anunţată şi la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa, fiind alertată astfel echipa de căutare – salvare, care s-a deplasat la locul intervenţiei cu barca din dotare. Din cauza scăderii nivelului apei, subofiţerii au observat în albia râului o bucată de material textil, în scurt timp fiind descoperit şi trupul neînsufleţit al bărbatului, agăţat în nişte crengi.

Cu ocazia examinării vizuale a cadavrului, pe corp nu au fost identificate urme de violenţă, în cauză nefiind suspiciuni de omor.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului.

comunicat IPJ, ISUJ Ialomita

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.