PNL Ialomiţa cere stoparea şi conservarea lucrărilor la parcarea subterană

5

DSC00729

Liberalii sunt sceptici în privinţa finalizării în termen a investiţiei şi solicită executivului Primăriei Slobozia să stopeze lucrarea pentru că este clară imposibilitatea constructorului de a se achita de îndatoririle privind executarea proiectului.
Ioan Martin cere să se uzeze de clauzele contractuale şi să se impute firmelor nerespectarea termenelor prin penalităţi de întârziere:

În ceea ce priveşte soluţia executivului, de accesare a unui credit de stat pentru finalizarea lucrărilor, aceasta este zădărnicită de lipsa unor norme, iar suma alocată din bugetul propriu este insuficientă:

Ioan Martin a mai sugerat ca sporul de 75% pe care îl primesc membrii echipei manageriale la salariu pentru implementarea proiectelor cu finanţare europeană să fie stopat în perioada de prelungire a lucrărilor.
Clementina Tudor

5 comentarii

  1. asta e buna!
    cum sa stopezi o lucrare de genul asta si sa o conservi?…o ditamai groapa in mijlocul resedintei de judet…cat credeti ca mai sta in picioare Prefectura in conditiilea acestea?

  2. Ca sa termine parcarea ar trebui sa ne oblige Stoica sa platim fiecare cetatean contribuabil cite trei salarii minime in plus la taxe locale !!!(10mii *750 lei) Iti convine ? Mai bine am lua banii furati de ei !!!

  3. Sa plateasca sau sa gajeze cu bunurile lor consilierii locali care au aprobat in dec.2015 plata gropii din banii platiti de locuitorii Sloboziei . Mai bine sa plateasca votantii PSD care i-au pus pe actualii consilieri si primar !!! POATE ASA SE VOR TREZI LA REALITATE !!!

  4. Adică mai pe scurt sa lasă așa ditamai groapa la vedere….rușineee. sa facă tot posibilul sa o termine odată,și gata cu presupusele certuri pe groapa, ca toți sunt vinovați de la mic la mare.trebuia sa întrebe cetățenii sloboziei dacă vor așa ceva dezastru ce au făcut. Sa avem drept de vot la proiecte pt ce se face în oraș.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.