Gabi Ionaşcu s-ar vrea din nou primar: deocamdată a devenit membru UNPR

3

ghndgdgn

Fostul primar al municipiului Slobozia a participat la întrunirea Biroului Executiv de la Braşov unde s-a stabilit posibilitatea intrării UNPR în alegerile locale cu candidaţi proprii sau în alianţă cu PSD.
Joi, Biroul Politic Local al Organizaţiei Municipale Slobozia a hotărât participarea cu listă completă pentru candidaturile de primar şi consilieri locali pentru municipiul reşedinţă de judeţ.
Conform unui comunicat de presă semnat de preşedintele UNPR Slobozia, Silviu Puchianu, cu această ocazie s-a validat cererea de intrare în partid a lui Gabi Ionaşcu, posibil candidatul de primar al formaţiunii politice la alegerile locale din 5 iunie.
Clementina Tudor

3 comentarii

  1. moldoveanul mustacios nu trebuia sa fie la puscarie pana acum ? Asta chiar are tupeu de netrebnic ? Pai nu e de ajuns ce a facut din orasul asta cu apa si toate furaciunile ? Acum vrea iarasi la ciolan ? Du-te ba la puscarie si lasa-ne

  2. Şi, uite-aşa se resetează clasa politică, prin figuri noi, nepătate. Asta a cerut “strada”, asta au cerut tinerii frumoşi şi liberi?! Revenirea unora precum şoldoveanul mustăcios, pişecios şi căcăcios?! Măi, Silviu, tu alţi oameni care să facă politică n-ai găsit, decât pe comuniştii înflăcăraţi gen Nica sau Ionaşcu?! Nu ştiu dacă fermierul Anghel Dănuţ din Căzăneşti, veşnicul “catindat” la Primărie va avea sorţi de izbândă de data asta. După câte îl cunosc, e un băiat bun, chiar traseist fiind. Chiar nu există oameni mai valoroşi decât aceştia, care să adere la “SIGURANŢA NAŢIONALĂ”?! Of!

  3. Incredibil !!!!Asta pana nu i-a niste oua in cap de la fraierii care cara multumita lui apa cu bidoanele, nu se lasa!!Nu ii e suficient ca ne-a bagat mana in buzunar si ne-a lasat si fara apa potabila??? Asa ceva nu se poate , nu pot sa cred !

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.