Poliţiştii ialomiţeni au intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan iscat între doi bărbaţi în Bazarul din municipiul Slobozia

0

Evenimentul a fost sesizat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către un cetăţean, martor la incident, apelantul făcând precizarea că în conflict s-au tras focuri cu arma.
Având în vedere fapta sesizată la faţa locului s-a deplasat în scurt timp un echipaj de poliţie care a intervenit pentru aplanarea conflictului, ambele persoane fiind identificate, reţinute şi conduse la sediul Poliţiei pentru cercetări.
Urmare a verificărilor efectuate s-a stabilit că pe fondul unei stări conflictuale preexistente, între doi bărbaţi, în vârstă de 59, respectiv 32 de ani, primul domiciliat în municipiul Feteşti, iar celălalt în oraşul Ţăndărei, aflaţi anterior în relaţie de rudenie prin alianţă (socru – ginere) s-a iscat un conflict spontan. În urma încercării bărbatului de 59 de ani de a-l agresa pe fostul ginere cu un corp înţepător (şurubelniţă), cel din urmă a folosit un pistol cu bilă, pe care îl deţinea legal cu care a efectuat un foc în plan vertical.
Au fost identificate şi ridicate obiectele folosite în comiterea faptei, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs altercaţia, precum şi a încadrării juridice a faptei.
În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale.

BULETIN INFORMATIV – Inspectoratul de Politie al Judetului IALOMIŢA

 

 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.