PSD contestă numirea Toniţei Manea în funcţia de subprefect

0

_dsc6311

Senatorul Marian Pavel a reclamat într-o conferinţă de presă că schimbarea subprefectului în precampanie electorală este o dovadă a implicării politicului în organizarea alegerilor, ceea ce contravine normelor funcţionarilor publici:  „Cu 40 de zile înainte de alegeri a fost numit subprefect soţia unui candidat de la PNL şi o să fac o interpelare pe această temă să vedem ce a avut la bază această decizie. Nu intrigă pe nimeni? Că dacă ar fi făcut PSD aşa ceva ar fi intrigat pe toată lumea”.

De asemenea, preşedintele PSD Ialomiţa a precizat că situaţia acesta nu va putea trece ca un fapt divers: „Eu sunt convins că Prim Ministrul nu prea a ştiut de acest aspect de la Ialomiţa. Dar oare o fi normal ca a doua funcţie publică în ierarhia aparatului prefectural să fie deţinută de ruda unui candidat, în condiţiile în care Instituţia Prefectului se ocupă de buna organizare a alegerilor?”,  a întrebat retoric deputatul Marian Neacşu.

Conform secretarului general al PSD, în ultimele şapte luni, în ţară au fost schimbaţi 38 de prefecţi şi subprefecţi, dintre care 17 din noii numiţi sunt foşti membri PNL.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.