100 de delegaţi din Ialomiţa, la evenimentul de duminică al PMP!

0

pmp-6

Duminică, la Sala Palatului din Bucureşti, în faţa a 6.200 de persoane, Partidul Mişcarea Populară şi-a lansat candidaţii la alegerile parlamentare din 11 decembrie. La acest eveniment au participat şi candidaţii din Ialomiţa ai partidului, dar şi 100 de membri ai organizaţiei judeţene a acestui partid.
Robert Turcescu a salutat prezenţa în sală a reprezentanţilor mai multor confederaţii sindicale: Blocul Naţional Sindical, CNS „Cartel Alfa“, „Forţa Legii“ şi „Meridian“.
Într-o atmosferă specifică unor astfel de manifestări au luat cuvântul liderii partidului, care au vorbit atât despre principalele obiective pe care le are PMP, dar şi despre contracandidaţi.
Valeriu Steriu, preşedinte executiv, a spus că PMP are „cea mai realistă ofertă electorală“, în timp ce principalii competitori „se întrec în populisme şi în jocuri de culise“.
Eugen Tomac, preşedinte executiv, a afirmat că „PSD este emblema răului în politică“, iar PNL „este emblema vicleniei; are în ADN-ul său politic trădarea…“

Cel mai aşteptat discurs a fost al lui Traian Băsescu. Preşedintele PMP a vorbit despre unirea cu Basarabia, despre priorităţile pe care partidul le are în cele mai importante domenii. Preşedinte al României timp de un deceniu, Traian Băsescu a declarat că a îngenunchiat sistemul, dar că nu l-a învins. Şi a dat o definiţie a sistemului, format din aparatul bugetar, adică din generalii din servicii şi ministere, din unii procurori şi judecători. Un sistem care trebuie pus „să lucreze în favoarea oamenilor…“
Liderul PMP, care deschide lista pentru Senat în Bucureşti, s-a referit şi la rezultatul pe care partidul îl va obţine la alegerile din 11 decembrie: „PMP va intra în Parlament cu un scor foarte bun“.
Spre sfârşit, Traian Băsescu a spus că PMP nu este partidul său, ci al tuturor acelora care pot spune: „LUPT PENTRU ROMÂNIA“.
Nicu Pericli, preşedintele interimar al PMP Ialomiţa şi candidat la Camera Deputaţilor, a declarat: „Cei care vin în faţa electoratului ialomiţean, senatori şi deputaţi în funcţie, promit multe, deşi ştiu bine că economia nu produce suficient pentru a le susţine fanteziile electorale. Aceşti parlamentari nu explică însă de ce îşi bat joc de voturile celor 7.765.573 de români care, la referendumul din 2009, au votat pentru reducerea numărului de parlamentari la maximum 300. PMP luptă şi pentru ca voinţa românilor să fie respectată.“
Biroul de presă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.