S-a inchis DN2A Urziceni – Slobozia

2

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că începând cu ora 18.30 se închid circulaţiei DN2A Urziceni – Slobozia şi DN1D Urziceni – Jilavele –limită cu judeţul Prahova.

insp. SALAORU DANIELA, COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE AL INSPECTORATULUI DE POLIŢIE IALOMIŢA

2 comentarii

  1. iti dai seama ce cretine sunt autoritatile dak inkid un drum asa de important si cel mai grav este k nu sunt in stare sa il curete. Si asa au zis mai bine ii pun lacat si dai dracu pe aia care trebuie sa ajunga undeva. Mari incompetenti. Si nu veniti cu tampenii de genul ca ningea si viscolea ca nu tine. Daca masinile de deszapezire trec cu lama pe jos nu pe sus, atunci vom avea drumuri. Dar cand ei se duc sa faca ciubucuri la niste smekeri la firme sau in interesul altora decat a populatiei, atunci niciodata nu veti fi in stare sa faceti drumuri circulabile incompetentilor

  2. auzi… tu ce ai fi vrut? sa il lase deschis si sa se trezeasca cu autocare si tiruri blocate? pe vremea aia nu avea cum sa faca nimeni drum circulabil… ar fi insemnat sa treaca cu pluguri din 15 in 15 minute sau chiar mai des.
    se face exact ce s-a facut si prin germania, anglia, america si alte tari unde e vremea grea… se inchid soselele.
    exista destui indivizi care pleaca la drum cu toate ca vad ca vremea nasoala… se cred ei mai destepti… sau mai presus de vreme… si blocheaza sosele intregi.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.