Sâmbată îmbrăcăm copacii şi la Slobozia

5

12644975_133685223679181_6182685036370212370_n

După ce a trecut prin marile oraşe ale ţării, iniţiativa de a dona haine călduroase pentru oamenii străzii sau familiile nevoiaşe prinde contur şi la Slobozia.
Persoanele care dispun de îmbrăcăminte în plus şi se pot dispensa de ea sunt aşteptate sâmbătă la prânz în parcul de la E 14 cu geci, fulare, căciuli, mănuşi şi chiar bocanci.
Gestul de umanitate a fost lansat pe pagina de facebook ”cursuri de bune maniere”, unde se precizează că ora exactă de întâlnire este 12.30, la intrarea în parc dinspre Piaţa Unirii.
Clementina Tudor

5 comentarii

  1. Uite asa aduceti toti boschetarii in zona (nu ca n-ar bantuii deja) .
    Dar de ce nu faceti o bursa a locurilor de munca pentru boschetari ?
    Aaaa,am inteles ,pentru ca ei nu muncesc ,sunt smecheri.

  2. In loc sa se faca chestia asta mai bine se cerea parerea populatiei cand se facea masiva investitie de milioane de euro sa se faca o groapa in mijlocul orasului si se facea o cladire unde se puteau invata niste meserii sau produce bunuri pentru public. o parcare subterana nu ne ajuta cu nimic si este inutila

  3. din nefericire copaci in Slobozia au ramas mult prea putini. Desteapta administratie a actualei primarii a defrisat sute de arbori mari, copaci mai mici, arbusti si zonele verzi ca sa faca parcari (adica sa sifoneze bani in contul OylCompany pentru un asfalt de calitate proasta si turnat manual in valori). Prefectura si Garda de mediu nu stie ca e o lege prin care primarii au obligatia sa asigure o anumita suprafata de zona verde pentru locuitori ??? in Slobozia cu siguranta nu e respectata aceasta lege. Puscaria e larg deschisa pentru criminalii astia, fapta lor e crima ecologica !

  4. Desigur, iniţiativa e foarte bună, cu o condiţie: să fie dislocate forţe poliţieneşti pentru a păzi copacii “îmbrăcaţi” de baragladinele nesătule. Aţi văzut la Iaşi?! Toate cioropinele luau şi ele aşa, fiindcă “am mulţi copii”. Noi ne comparăm cu Timişoara, unde civilizaţia e la ea acasă, cu toate clanurile ţigăneşti “emancipate”?!

  5. Ne-am alaturat! Conteaza mai putin cine le va lua, important este gestul si cred ca unii chiar au nevoie de aceste haine. Ar fi frumos sa mai lasam rautatea si sa vedem si partea buna a lucrurilor.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.