Tinerii au avut parte de o seară electrizantă la „Miss Urziceni 2012”

0

Seara de miercuri a fost un spectacol pentru aproximativ 300 de tineri care au răspuns invitaţiei lui Liviu Cazan şi a Organizaţiei municipale a PSD Urziceni de a lua parte la un eveniment de marcă desfăşurat la restaurantul Royal 1 – „Miss Urziceni 2012”. În această competiţie s-au înscris 10 concurente care au încercat să-şi adjudece titlul după evoluţii în nu mai puţin de 7 probe care au inclus moment de prezentare, defilare în ţinută de seară şi ţinută sport, probă de dicţie, cultură generală, dans şi răspuns la o întrebare din domeniul culturii civice.
Liviu Cazan: „În toate momentele în care aveţi de studiat, respectaţi-vă pe voi şi perfecţionaţi-vă profesional”
Evenimentul a fost deschis de către preşedintele PSD Urziceni, Liviu Cazan, care le-a vorbit tinerilor prezenţi despre responsabilitate, independenţă şi realizarea unei cariere profesionale: „Mă bucur să văd atâţia tineri aici, vă mulţumesc pentru că aţi răspuns invitaţiei noastre. Vreau să vă transmit un mesaj, vouă, celor care astăzi sunteţi în plin proces de formare. La rândul meu, am primit şi eu acelaşi mesaj în urmă cu 25 de ani de la un profesor care mi-a spus: „O să vină vremuri tulburi”. Astfel de vremuri trăiţi şi voi acum. Veţi deveni profesionişti. Terminaţi liceul, veţi merge la facultate şi apoi veţi pleca în viaţă. Cu ce plecaţi? Plecaţi cu ceea ce încercaţi să acumulaţi acum şi profesionalismul pe care vi-l veţi însuşi în timpul facultăţii. Nu vreau să vă fiu profesor… Vârsta e frumoasă, încercaţi să profitaţi de ea şi fiţi voi înşivă! În schimb, în toate momentele în care aveţi de studiat, respectaţi-vă pe voi şi perfecţionaţi-vă profesional. Doar un om care are o carieră profesională este respectat. Vedeţi în juriu oameni cu experienţă profesională, manageri în societăţi multinaţionale, oameni care acum sau peste 4 ani sau peste 8 ani vor lua hotărâri pentru voi la Urziceni. Şi când spun acum şi peste 4 sau 8 ani, spun pentru că noi am hotărât să rămânem aici. Am muncit, am văzut ce înseamnă competiţia din poziţia pe care am câştigat-o şi am realizat că doar un om care are o profesie poate să reuşească în viaţă şi poate să fie independent. Fiindcă ceea ce se întâmplă acum în oraş şi în ţară provine din lipsa de independenţă a factorilor de decizie.
Suntem în seara asta la o manifestare a voastră. Este ceea ce trebuie să vi se întâmple atâta timp cât sunteţi la vârsta asta şi sunteţi membri ai acestei comunităţi. Este imboldul care trebuie să vi se dea pentru a vă putea manifesta. Este vârsta la care trebuie să creaţi şi vârsta la care luaţi aripi pentru cariera voastră viitoare. ”
Economistul Dorin Stoian a transmis şi el un mesaj tinerilor, în fapt, o avertizare interesant formulată, pe care mulţi dintre ei ar trebui să o ţină minte: „Toată lumea vă vrea binele, aveţi grijă cine vi-l ia!”
Tinerii vor parcuri, săli de spectacole, adăpost pentru câinii comunitari şi cât mai multe evenimente cultural – artistice în Urziceni
Ultima probă a concursului de Miss a fost reprezentată de seria de răspunsuri ale participantelor la întrebarea ce ar face pentru Urziceni, dacă ar avea în mâinile lor puterea deciziei administrative. Cele mai multe proiecte similare desprinse din cele zece seturi de răspunsuri s-au referit la parcuri şi zone de agrement, spaţii adecvate de organizare a spectacolelor, locuri de joacă pentru copii, adăposturi pentru câinii fără stăpân şi organizarea de cât mai multe evenimente cultural – artistice.

Una dintre concurente ar construi un mall, alta ar amenaja un spaţiu special în care deţinătorii de animale de companie să le poată scoate la plimbare, alta s-ar preocupa să asigure un climat de ordine şi disciplină în oraş. Marea majoritate a răspunsurilor date de concurente şi reacţiile pozitive ale publicului au demonstrat că tinerii sunt capabili să se implice în realizarea unor proiecte benefice pentru viaţa comunităţii din Urziceni.

Alexandra Marinache – un Miss care nu încetează să caute perfecţiunea
După cele 7 probe de concurs, juriul format printre alţii de inginerii Gabriela Giuvară şi Liviu Cazan, medicul Octavian Alexandrescu şi economistul Dorin Stoian a decis ca distribuţia pe podium să fie următoarea: premiul III – Denise Barbu, premiul II – Monica Tudor, premiul I – Alexandra Marinache.

În prezentarea din concurs, Miss Urziceni 2012 – Alexandra Marinache spunea că îi place să fie originală, astfel încât îşi modifică toate lucrurile pe care şi le cumpără. De asemenea, cu ambiţia care o caracterizează, nu încetează să caute perfecţiunea, deşi toată lumea spune că nu există…
CRBL şi echipa sa de dansatori au băgat publicul în priză
Momentul cel mai gustat al serii a fost apariţia lui CRBL şi a echipei sale de dansatori. „K-boom” a fost hit-ul serii, iar mix-ul de piese a strâns rapid invitaţii pe ringul de dans.

După 45 de minute de coregrafie şi ritm de dans intens, tinerii au avut încă energia de a alerga după CRBL pentru autografe şi fotografii. Starul a plecat, însă, în acelaşi mod în care venise – în sprint, în timp ce muzica şi ecoul sălii încă mai vibrau: „K-boom”… (Dora CIŞMAŞU) (Foto: Jean MITREA)

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.