Unirea Slobozia a câștigat la Constanța

1

foto: Informaţia

Fotbaliștii echipei municipale își confirmă renumele de echipă redutabilă în deplasare. Farul Constanța este ultima victimă a jucătorilor antrenați de Marin Dună. Într-un meci disputat sâmbătă pe malul mării, pe o vreme rece cu vânt tăios, Unirea s-a limitat în prima repriză să se apere cu atenție și să țină mingea cât mai departe de propriul careu.

Singura ocazie notabilă a gazdelor s-a produs în minutul 20, atunci când mingea centrată din corner a fost dusă de vânt până în bara porții apărată de Dobre. În replică, Unirea putea intra la cabine în avantaj dar atacantul Viorel Gheorghe, scăpat singur cu portarul Curcă, a întârziat nepermis de mult șutul și goolkeaperul constănțean a respins in extremis.

Schimbările făcute de antrenorul Dună după odihnă au fost hotărâtoare, Dumitru Gheorghe reușind să trimită mingea în poartă la mai puțin de un minut după ce fusese introdus pe teren. Căzuți fizic, constănțenii au scăpat fără al doilea gol doar pentru că Viorel Gheorghe și Ivașcă au ratat în faze de unu la unu cu portarul advers. Victoria din meciul cu Farul Constanța a urcat echipa Unirea Slobozia pe locul 7, cu 13 puncte adunate în 9 meciuri.

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.