Handbal spectacol, victorie la 18 goluri

0

foto: Informația

CSM Unirea Slobozia s-a distrat duminică în sala complexului sportiv municipal. În fața a 300 de suporteri sosiți o oră înainte de începerea partidei ca să prindă locuri pe scaune, fetele antrenate de Liviu Paraschiv s-au distrat cu handbalistele de la Știința Bacău, echipă ce a devenit doar o umbră palidă a formației redutabile care sezoanele trecute se lupta pentru promovarea în liga națională.
Meciul a curs într-o singură direcție și după doar un sfert de oră se puneau pariuri doar în ceea ce privește diferența de scor. Au câștigat cei care au mizat pe o diferență mai mare de 15 goluri, scor final 34 la 16, cu Ștefan și Popescu marcatoare a câte 7 goluri.
Ca un corolar al evoluției formidabile, în ultimele secunde publicul a fost ridicat în picoare de ultima reușită, pătrundere vijelioasă pe dreapta, aeriană în semicerc și finalizare din plonjon de pe partea stângă.
După ce se va deplasa joi la Târgoviște pentru partida cu Universitatea, CSM Unirea Slobozia va termina turul cu o partidă pe teren propriu, duminica viitoare, cu formația Nova Force Giurgiu.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.