15 concurenți aspiră la o funcție în cadrul direcției anti-fraudă

4

anaf

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a publicat rezultatele la concursul în vederea ocupării funcţiilor publice specifice de inspector anti-fraudă din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală. Au fost puse la bătaie 1.181 de posturi din care 280 de posturi la Direcţia de Combatere a Fraudelor. Din cei 654 de candidaţi, 199 de candidaţi au fost admişi la proba scrisă ce s-a desfăşurat sâmbătă, 19 octombrie, şi urmează să susţină proba orală, care cel mai probabil va avea loc pe 26 octombrie. În schimb, concurenţa a fost mult mai acerbă pentru posturile din cadrul Direcţiei Anti-fraudă. Printre candidaţii declaraţi admişi la concursul pentru Direcţia Antifraudă se numără şi Răsvan Dumitru, comisarul delegat în fruntea Gărzii Financiare Ialomiţa.
Astfel, potrivit anunţului postat de ANAF, pentru Direcţia de Combatere a Evaziunii, în Ialomiţa au fost scoase la concurs două posturi, pentru care s-au înscris 4 candidaţi ialomiţeni. Cei patru candidaţi au fost declaraţi admişi, urmând să susţină proba interviului. La proba scrisă, candidaţii au luat următoarele punctaje: Dragomir Gabriela – 82,5, Feştilă Victor – 85, Tudorache Cătălin George – 72,5 şi Vulpe Cătălin Viorel – 77,5.
În schimb, pentru posturile vacante din cadrul Direcţiei Anti-fraudă, din Ialomiţa s-au înscris şi au fost declaraţi admişi 15 candidaţi. Pentru Direcţia Regională Anti-fraudă Bucureşti s-au înscris doi slobozeni: Popescu Cristian şi Popescu Loredana, soţ şi soţie. Bărbatul a obţinut 77,5 puncte, iar doamna, 80 de puncte.
Pentru posturile de inspector anti-fraudă de la Alexandria, unde este direcţia regională de care aparţine şi Ialomiţa, s-au înscris 14 candidaţi. Aceştia au obţinut următoarele punctaje la proba scrisă: Drobotă Mihai Cristian – 70, Alexandrescu Jan – 70, Crăciun Constantin – 75, Răsvan Dumitru – 70, Niţu Florin – 67,5, Petre Constantin – 87,5, Radu Ion – 70, Vasile Traian – 72,5, Candoi Marin – 52,5, Nica Valentin – 87,5, Iatan Mihaela – 70, Dan Valentin – 65 şi Minea Adrian – 62,5.
Trebuie să precizăm că şi-au mai depus dosarul de candidaţi alte trei persoane din Ialomiţa, doi lucrători ai DJOAV Ialomiţa şi un angajat al Finanţelor. Însă, celor trei le-au fost respinse dosarele fie pe motiv că nu au avut studii economice, fie că nu au avut vechime în muncă potrivit studiilor terminate.
Jurnalul de Ialomiţa

4 comentarii

  1. Oricum, se schimba doar palaria, stiti despre ce vorbesc… Fiindca figurile, vedeti si dv. sunt aceleasi. Ce se schimba, este ca le da pistol la vedere si spray lacrimogen. Doamne fereste sa te intalnesti cu vreunul d-asta beat!

  2. Ai nostri ca brazii !!!

    Din cei 4 care au intrat la interviu (declarati admisi dupa proba scrisa) pentru cele 2 posturi din cadrul Directiei de Combatere a Evaziunii, doar unul a reusit, e vorba de Vulpe Catalin Viorel. Doi au fost respinsi (Dragomir Gabriela si Festila Victor) iar unul (Tudorache Catalin George) nici macar nu s-a mai prezentat…
    Concluzia? Nu numai ca vroiau sa ajunga in niste functii inalte, in care aveau si painea si cutitul, dar, iata, mai erau si slabi pregatiti!

  3. Alta a fost situatia pentru cei care s-au inscris pentru alte centre. Astfel, pentru Bucuresti, cei doi candidati (Popescu Constantin si Popescu Loredana) au fost ambii admisi. Iar pentru centrul zonal din Alexandria, doi au fost respinsi (Rasvan Dumitru si Drobota Mihai Cristian, mare surpriza in cazul celui din urma), unul nu s-a prezentat (Dan Valentin), iar ceilalti 10 au reusit!

    Repet, surpriza este reprezentata de d-l Drobota. Si stie toata lumea de ce…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.