Un angajat de la FISC a fost reţinut

4

tva-rambursat-de-anaf

Un angajat al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ialomiţa a fost reţinut pentru participare la evaziune fiscală în dauna statului român.
În dosarul instrumentat de procurorii DNA au fost reţinuţi 29 de inculpaţi, printre care şi şeful serviciului de rambursări de TVA din cadrul Agenţiei Fiscale Slobozia.
Florin Dănilă a favorizat direct sau prin influenţarea subordonaţilor care desfăşurau verificări fiscale, rezultatele controalelor la societăţile fantomă, pentru a ascunde implicarea lor în circuitul evazionsit.
Din cercetări a rezultat că inspecţiile fiscale erau formale şi se soldau cu aplicarea de sancţiuni modice. Mai mult, inspectorii de la FISC îndrumau firmele evazioniste cum să-şi modifice declaraţiile fiscale depuse la Administraţia Finanţelor Publice din Slobozia prin depunerea unor declaraţii rectificative, cu scopul obţinerii restituirilor de TVA, deducerii de TVA în mod ilegal şi ridicarea măsurilor asiguratorii.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. asta dupa ce scapa cu NUP o sa ajunga precis senator sau deputat ca in clasa politica de astfel de oameni au nevoie la inchisoare ajung doar hotii de buzunare

  2. Degeaba daca nu i se confisca averea acumulata in toti anii de cand dl. Danila a intrat in reteaua infractionala..unde e ANI sa inspecteze familia Danila si sa interogheze sursele de venit ale unei asistente de la radiologie, ale unei purtatoare de cuvant a IPJ Ialomita si ale unui sportiv junior? Executa o pedeapsa derizorie (pentru ca are cazier curat si nu prezinta pericol social) si apoi se intoarce la casa si averea lui, ca si-asa are varsta aproape de pensionare..

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.