Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Ialomiţa are director nou: Marian Constantin, fost angajat al Direcţiei Silvice

3

FLR_6931

În ultimele luni, Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Ialomiţa a clocotit precum o oală sub presiune. Motivul era acela că tot mai mulţi membri ai asociaţiei erau nemulţumiţi de modul în care fostul director, Marius Dumitrescu, îşi făcea treaba pentru care era remunerat din banii AJVPS. În opinia contestatarilor lui Dumitrescu, acesta conducea asociaţia spre faliment, de aceeaşi părere fiind şi directorul Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, Neculai Şelaru. La baza acestor afirmaţii au stat raportul preşedintelui AJVPS Ialomiţa privind activitatea directorului filialei, cât şi raportul comisiei de cercetare disciplinară.
Tot în baza acelor rapoarte de cercetare disciplinară, membrii consiliului de administraţie au decis desfacerea contractului de muncă al directorului AJVPS Ialomiţa, din motive disciplinare. Acest lucru s-a întâmplat în data de 18 iunie, când membrii consiliului au încercat să îi înmâneze decizia de desfacere a contractului de muncă. După cum era de aşteptat, Dumitrescu a refuzat să semneze că a luat la cunoştinţă, încercând să tergiverseze rezilierea contractului, însă totul a fost în zadar.
Cum vânătorii şi pescarii din Ialomiţa au scăpat de fostul director, trebuiau acum să-şi găsească unul nou. Astfel, s-a făcut un concurs de dosare, la care s-au înscris 5 candidaţi. Luni, 10 august, Consiliul de Administraţie al AJVPS Ialomiţa s-a întrunit şi a analizat dosarele candidaţilor, membrii consiliului trecând la vot. În urma votului, s-a stabilit că noul director al AJVPS Ialomiţa va fi Marian Constantin. Acesta a lucrat în cadrul Direcţiei Silvice Ialomiţa şi a fost responsabil cu vânătoarea în cadrul instituţiei publice respective, ceea ce înseamnă că are experienţă în domeniu şi ştie ce are de făcut pentru a salva AJVPS Ialomiţa de la faliment.
Cătălin Frangulea

3 comentarii

  1. Bine ca a fost dejucat la timp planul lui tatoi ion de a-l impune pe nita nicusor.asta a distrus vanatul de pe fondurile d.s. ialomita prin metoda braconaj cu carnetul de autorizatii la purtator. printre beneficiarii prazii se numara si milea valerica care ii protejeaza inca partidele de braconaj.nu stiti nimic dle stefu?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.