Managerul spitalului județean , medicul Violeta Șapira, și-a dat demisia

0

_DSC9295

În luna decembrie 2014, medicul Şapira Violeta a fost numită manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia în urma promovării concursului pentru funcţia respectivă.
La concursul pentru funcţia de manager al SJU Slobozia, Violeta Şapira a avut drept contracandidat pe medicul Berbece Simona. Însă, aceasta din urmă nu a reuşit să obţină un punctaj suficient de mare la proba scrisă pentru a putea susţine şi proba interviului.
Anterior ocupării postului de către medicul Violeta Şapira, funcţia de manager al Spitalului Judeţean a fost ocupată de către soţul contracandidatei sale, fostul director economic al instituţiei, Adrian Berbece. Acesta era interimar de aproape un an de zile, după ce fostul director, medicul Vasile Olaru, a picat în dizgraţiile conducerii Consiliului Judeţean Ialomiţa, în subordinea căruia se află Spitalul Judeţean Slobozia.
Dar, iată, că la şapte luni de la numirea Violetei Şapira în funcţia de manager, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia va avea din nou director interimar. Deşi mandatul său ar fi trebuit să dureze timp de trei ani, Şapira a decis să îşi termine mandatul mult mai repede, înaintându-şi demisia din funcţie.
Astfel, în data de 24 iunie, managerul SJU Slobozia a transmis demisia Consiliului Judeţean Ialomiţa, solicitând ca la data de 31 iulie să îi fie reziliat contractul de muncă în urma efectuării perioadei de preaviz.
Aşadar, până la sfârşitul lunii, factorii de decizie din cadrul CJ Ialomiţa vor trebui să caute şi să găsească un manager interimar pentru Spitalul Judeţean, care, începând cu data de 1 august să preia conducerea.
Cătălin Frangulea

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.