Un grup de investitori chinezi, interesat de platforma pentru IMM-uri de la Slobozia

0

DSC_0371

La sfârşitul lunii trecute, oficialii municipiului Slobozia au primit vizita unei delegaţii de investitori chinezi. Printre aceştia se numără şi profesorul Wang Shi Jie, care nu este străin de oraşul nostru. Acesta are la Slobozia un cabinet de tratamente tradiţionale chinezeşti. Potrivit primarului Alexandru Stoica, investitorii chinezi sunt interesaţi să deschidă în municipiul reşedinţă de judeţ o fabrică de medicamente naturiste şi una de instrumente medicale.
Pentru moment, investitorii chinezi nu au avansat o valoare a investiţiei şi nici câte locuri de muncă vor fi create. Conform edilului Sloboziei, vizita de luna trecută a fost una informativă, în cadrul căreia chinezii au dorit doar să strângă date cu privire la facilităţile platformei de IMM-uri, dar şi să viziteze amplasamentul parcului industrial. Conform primarului Stoica, investitorii chinezi sunt hotărâţi să-şi dezvolte afacerile în oraşul nostru, iar locurile de muncă care vor fi create ar asigura o creştere semnificativă a nivelului de trai din Slobozia.
„Luna trecută am primit vizita unui grup de investitori, alături de care se afla şi profesorul Wang Shi Jie, cel care are cabinetul medical la Policlinica cu plată, acesta exprimându-şi intenţia ca din primăvară să facă o investiţie la Slobozia. Investitorii chinezi au venit acum şi au luat nişte date, după care au vizitat platforma pentru IMM –uri, spunând că intenţionează să construiască o fabrică de medicamente naturiste şi o fabrică de instrumente medicale. Urmează să revină cu un translator şi cu toată documentaţia necesară pentru a începe treaba. Ei sunt hotărâţi să facă investiţia aici. Nouă nu ne trebuie investiţii enorme şi care să nu aibă succes, ci ne trebuie investiţii mici, care să fie fezabile, care să creeze locuri de muncă sigure, pe o perioadă îndelungată de timp. Îi aşteptăm cu nerăbdare pe aceşti investitori, iar noi le vom acorda tot sprijinul pentru a putea demara investiţiile cât mai rapid posibil”, ne-a declarat primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica.
Cătălin Frangulea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.