11 hoţi au fost prinşi într-o singură zi

0
Cei mai mulţi au fost depistaţi în cadrul unei acţiuni desfăşurate de agenţii Postului de Poliţie Borduşani. Aceştia au reuşit prinderea a 9 persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 61 de ani, din localitate, care, folosindu-se de 5 căruţe au sustras cantitatea de 1.200 kg de porumb, de pe o solă de porumb recoltată, ce aparţinea unei societăţi agricole, cu punct de lucru în Borduşani.
Întreaga cantitate de porumb a fost recuperată şi restituită societăţii prejudiciate, iar pe numele bărbaţilor au fost întocmite dosare penale, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Tot ieri, lucrătorii Postului de Poliţie Scânteia au fost sesizaţi de către o localnică de 73 de ani că, în noaptea de duminică spre luni, persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinţei o plită din fontă, un furcoi şi patru păsări.
În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti pentru identificarea autorilor, s-a stabilit că aceştia sunt doi bărbaţi de 17 şi 27 de ani, ambii din Scânteia.
Prin extinderea cercetărilor, poliţiştii au stabilit că suspecţii sunt autorii altor două furturi, unul comis în dauna aceleiaşi părţi vătămate, în luna iunie şi cel de-al doilea, în octombrie, în gospodăria unui bărbat, căruia i-au furat două gâşte, o găină şi un furcoi, faptă aflată în evidenţele Poliţiei cu autori necunoscuţi. Bărbaţii sunt cercetaţi acum sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.