Zdubii bateţi tare!

8
Sute de ialomiţeni vor manifesta mâine în Piaţa Victoriei pentru susţinerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului. Principalele grupări sindicale din judeţ au strâns pe liste câteva sute de persoane, însă se aşteaptă ca grosul participanţilor să îl reprezinte membrii simplii de partid, care se vor deplasa pe cont propriu la Bucureşti.
Reprezentantul CARTEL Alfa în Ialomiţa, Romulus Gherghina, spune că va pleca la drum cu 150 de persoane, Sanitas pleacă cu 120 de ialomiţeni salariaţi în sănătate, la care se adaugă sub o sută de angajaţi din învăţământ.
Diferenţa în plus o pot face numai membrii de partid, plătiţi sau nu de organizaţiile politice, sau apetenţa ialomiţenilor pentru mişcările civice, ceea ce este foarte greu de crezut.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

 1. Putini au fost la demonstratia (platita), multi au ramas! Cum? Pai, evazionisti, de pilda, asa zice statistica, pe primul loc in RO la evaziune sunt profesorii (de la anumite materii, bineinteles).

 2. mike, ce statistica, ne lasi cu prostiile alea?
  dupa cum ziceam si legat de raportarea somajului, statisticile sunt manevrate astfel incat sa dea ce trebuie. scade somajul, dar numarul celor fara ocupatie, fara venituri creste.

  de ex:
  sa zicem ca da, tu ai dreptate, profesorii sunt cei mai mari evazionisti. insa statistica completa zice altceva – ca si numar, da, poate ca profesorii sunt cei mai multi evazionisti. insa tu nu ne spui ca de fapt, ca valoare, profesorii au 0,01% din evaziune, iar efortul de a recupera banii aia genereaza cheltuieli de 1000 de ori mai mari.
  asa ca te rog, ori vii cu documentul complet, ori ne lasi in pace.

 3. Statistica se bazeaza pe un sondaj (care arata cam cati profesori se ocupa cu meditatii) si cati profesori depun declaratii la ANAF (pe 2009 au fost 1443 profesori) pentru impozitarea veniturilor suplimentare. Raportul asta da celor de la ANAF ca ei, profesorii, sunt cei mai multi evazionisti. In clasament nu apare deloc politia (mai e nevoie sa aduca cineva argumente cat “se cotizeaza” pe sosele?), portarii de la spitale si nu mai din spitale (acolo cred ca procentul de evazionisti este 100% cu siguranta, daca vreun portar d-asta s-ar duce cu declaratia la ANAF, ar deveni subiect de bancuri), medicii si asistentele (eu pe ei ii vad primii, ca numar). Dar ca anvergura, pe primul loc sunt autoritatile, care la o singura “tranzactie” pot lua si sute de mii de euro!

  Asa ca mike… statisticile la care faci referire, sunt bune de sters… pe jos!

 4. Domnilor, aveti dreptate cu statistica, asa ca nu cred c-o sa ma mai contrazica cineva atunci cand spun ca la furatul caciulii singuri, suntem cei mai buni; asta cand nu suntem ocupati sa ne taiem siguri craca de sub picioare, aratandu-i pe boc si base drept vinovati pentru asta.

 5. Pt. mike

  Daca cineva isi taie craca de sub picioare, clar este un prost. Dar asta nu are de-a face cu faptul ca eu, oricum as lua-o, pentru tot ce se intampla acum la noi, tot pe “boc si base” (cum zici tu) ii vad vinovati! Deci, uite am inca un argument sa te contrazic in continuare!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.