12 absolvenţi salvaţi de contestaţii

3

BAC RATAT

12 liceeni din Ialomiţa au trecut de BAC în urma recalculării lucrărilor unde au contestat nota primită iniţial.
Rata de promovare a bacalaureatului a crescut în judeţ cu două procente. În urma re-corectării lucrărilor, rezultă că 57,33 % dintre absolvenţii care au dat examenul maturităţii în Ialomiţa au luat bacalaureatul şi se pot îndrepta către o facultate.
Din cele peste 500 de contestaţii depuse, există şi situaţii în care s-a dorit obţinerea unei note mai mari, în special la limba română, probă la care anul acesta s-au înregistrat cele mai slabe rezultate. Mulţi dintre liceeni au primit puncte în plus, dar sunt şi situaţii în care contestatarii au avut surpriza neplăcută a unei note mai mici.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Ce rusine..fiica directorului Vsile Mitu a obtinut pentruu proba la matematica de la BAC nota 5 si ceva in conditiile in care timp de 4 ani de zile a avut numai note onorabile acordate chiar de taticul sau directorul cu care a facut matematica..ce rusine

  2. Nu se sesizeaza nimeni si sa verifice de ce acest copil a luat note bune 4 ani de zile? Doar pentru faptul ca a facut matematica cu tata si romana cu mama? Cum de a luat o nota atat de jalnica la Bacalaureat, iar 4 ani de zile fiica renumitului si mult controversatului fost si actual director Vasile Mitu din Fetesti a obtinut medii fabuloase?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.