3-0 la xerox în liga a treia

0

fotbal-133-0 a fost scorul înregistrat de ambele echipe de fotbal ialomiţene angrenate în campionatul seriei a doua din liga a treia. Cu diferenţa că în timp ce Rapid Feteşti continuă să nu joace nimic şi să piardă puncte preţioase, Viitorul Axintele pare din nou una dintre candidatele certe la promovarea în liga secundă.
Burcea, Croitoru şi Enciu sunt autorii golurilor cu care Progresul Cernica a rezolvat într-o singură repriză ecuaţia partidei jucate vineri contra Rapidului Feteşti în timp ce Viitorul Axintele a plecat în disputa de la Cireşu cu Conpet cu avantaj de un gol. Fătu a deschis scorul în primele secunde, avantajul ialomiţenilor fiind majorat pe final de Robu în minutul 78 din lovitură de pedeapsă şi Badea în minutul 86.
În clasament băieţii antrenaţi de Ion Nica ocupă după opt etape jucate locul al treilea cu şaisprezece puncte, iar Rapid se afundă tot mai adânc în subsol, cu doar trei puncte la activ.
Etapa viitoare Viitorul are meci greu acasă cu liderul la zi FC Voluntari iar Rapid poate spera la o eventuală victorie în meciul cu echipa de pe locul al zecelea, Sporting Lieşti.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.