Matei Roşu a preluat conducerea organizaţiei TSD Ialomiţa

6

matei rosu

TSD Ialomiţa are un nou preşedinte! Matei Roşu a preluat conducerea organizaţiei judeţene de tineret a social-democraţilor din Ialomiţa. Conferinţa de alegeri a avut loc vineri, la sala municipală de cultură, iar transferul s-a făcut fără emoţii, prin vot deschis, către singurul candidat.
Matei Roşu are 33 de ani şi de un an face parte din organizaţia PSD Feteşti.
El a venit în Ialomiţa din politica mare, de la Bucureşti, în urmă cu 4 ani când s-a stabilit în zonă pentru afaceri în agricultură.
Noul lider al tinerilor social democraţi a mulţumit seniorilor şi a promis că va păstra actuala linie de conducere a partidului:
audio Matei ROSU
Matei Roşu este căsătorit şi are două fetiţe gemene, iar obiectivul lui politic este Primăria Feteşti, unde la viitoarele alegeri locale va fi candidatul PSD.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Pai daia a iesit. Afaceri in agricultura, multi verzisori, si ciupi are de unde sa ciuguleasaca. Iata viitorul orasului Fetesti. Brusli sorry ca altu a intrat in fata ta.
    Zic io ………

  2. )))))))))nume predestinat….iniţial am crezut că-i vreo ironie….dar nu face doamna Clementina glume)))))))))şi cu psdiştii)))))))
    Doar să nu ffie din categoria Ivan))

  3. Atentie, dementule, ca mamaliga explodeaza! Da’, pana una alta, care-i actuala linie a partidului!?! Sa fie tampeniile proferate de fanaticul psd-ist ,,danut”?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.