9 poliţişti de la Serviciul Rutier Ialomiţa au fost trimişi în judecată

1

Lista acuzaţilor este deschisă de CIRIBLAN CORNEL şi DINU CRISTINEL pentru luare de mită în formă continuată şi efectuarea de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia, în scopul de a obţine bunuri şi alte foloase necuvenite.
Asupra inculpaţiilor Andrei Marian Adrian, Chiţoiu Marian, Dinu Dorel Dănuţ, Micu Gabriel, Ioniţă Gheorghe, Minoiu Costel Cristian şi Lascu Alexandru, s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.
În urma probelor administrate, a rezultat că în cursul lunii aprilie, cei nouă inculpaţi, având calitatea de lucrători de poliţie rutieră în cadrul IPJ Ialomiţa, au acceptat şi primit diferite sume de bani de la mai mulţi conducători auto, pentru a nu le aplica acestora amenzi pentru abateri de natură contravenţională la regimul circulaţiei rutiere.
În sarcina inculpaţilor CIRIBLAN CORNEL şi DINU CRISTINEL s-a mai reţinut şi efectuarea, in aceeaşi perioadă, de operaţiuni comerciale in cadrul unor societăţi comerciale la administrarea cărora participau în fapt, operaţiuni ce influenţau fluxurile de numerar şi marfă ale respectivelor entităţi economice.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.