A început înscrierea la BAC

0

Începând de astăzi, 23 mai, până vineri 27 mai, candidaţii pentru examenul de bac trebuie să se înscrie pentru prima sesiune.
Candidaţii care vor să participe la concursul de la bacalaureat din această sesiune trebuie să depună la secretariatul liceului o fişă-tip informatizată de înscriere.
Potrivit calendarului, în perioada 6-8 iunie se va susţine Proba A de evaluare a competenţelor lingvistice la limba română.
Între 8 şi 10 iunie, proba B -evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, urmată, între 13 – 17 de proba D – Evaluarea competenţelor digitale şi între 20 şi 23 iunie proba E – Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. Pe data de 27 iunie încep probele scrise cu examenul la Limba şi Literatura Română, urmat pe 29 iunie de Proba obligatorie a profilului, iar pe 1 iulie- Proba la alegere a profilului şi specializării. Pe 3 iulie se vor afişa rezultatelor, a doua zi între orele 8 şi 12 se vor depune contestaţiile, iar pe 8 iulie vor fi afişate rezultatele finale.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.