Profesorul Gheorghe Neagu şi-a ratat cariera profesională în pragul pensionării

11

Scandalul în care este acuzat de pretinderea şi primirea unor foloase materiale pentru a-i trece clasa la sport pe elevii din clasele a XII-a şi a XIII-a, a izbucnit cu 9 luni înainte de a împlini condiţiile actuale pentru ieşirea la pensie.
Inspectorul general şcolar, Stavăr Ilie, a declarat că profesorul de sport este suspendat din activitatea didactică.
Deocamdată, conducerea şcolii şi inspectoratul şcolar aşteaptă o decizie a Direcţiei Generale Anticorupţie pentru a lua o hotărâre asupra persoanei care să încheie situaţia şcolară a elevilor din anii terminali, aflaţi în prag de bacalaureat.
Gheorghe Neagu este profesor de sport la Liceul de Chimie din Slobozia de circa 40 de ani, iar pentru scurt timp, în perioada anilor 1999-2000, a fost şi directorul instituţiei şcolare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

11 comentarii

  1. Cel mai mare spagar din slobozia, un coleg de-al meu fura de la gospodaria parintilor gaini si oua sa-l “cinsteasca” pe dom’ profesor sa-l treaca clasa. Un nenorocit…

  2. Ha ha ha…isi merita soarta. Personal,nu m-am lovit de perversiunea acestui monstru,dar am auzit 100.000 de scenarii cu dari de spaga….Bravo,bravo,bravo

  3. Directorul de la Scoala 2, Urziceni ne-a povestit faptul ca acestui individ i s-a inscenat toata treaba. A mai spus ca asa a facut si Gheorghe NEagu, cu multi ani in urma, cand i-a inscenat d-lui Papacioc, D-zeu sa-l ierte, director pe atunci, o treaba urata – a facut in asa fel, incat dl Papacioc a fost arestat pentru un presupus viol. A fost o mizerie, pentru ca era implicata o minora. De ce o fi sustinand directorul nostru asa ceva, nu stiu. Poate pentru ca este coleg de sport cu acest G.N.?

  4. ma bucur tare mult ca lau arestat anul tecut mia cerut 4 milioane ca sa ma treaca clasa este un nenorocit care isi merita soarta din partea mea mias dori sa putrezeasca in puscarie

  5. Dumnezeule! observ cu mare tristete ca majoritatea dintre cei care lasati comentarii sunteti semianalfabeti.pai daca sunteti prosti ,voi chiar vreti sa treceti clasa moca????s.au sesizat doar “ciurucuri”… e si normal,un elev silitor nu ar avea de ce sa riposteze!

  6. Merge şpaga şi la Urziceni! Chiar foarte bine, fără dureri de cap. Cu acordul conducerii şcolii, că doar se împarte! Aşa că, numai din cauza acestei arestări, nu s-a schimbat nimic. Năravul a rămas nărav!!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.