Accident din cauza vremii

3

accident

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, mai multe autoturisme au derapat astăzi de pe carosabil, iar la Alexeni s-a înregistrat un accident de circulaţie.
Un bărbat de 74 de ani din localitate a pierdut control volanului, a derapat şi a intrat frontal într-un autoturism condus de un consătean de 27 de ani.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Andreea Loghin, precizează că şoferul în vârstă a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital cu Ambulanţa.
După ce îşi va reveni din şoc, bărbatul de 74 de ani va fi supus testului de sânge pentru stabilirea alcoolemiei şi va fi tras la răspundere pentru accidentul provocat.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

3 comentarii

 1. Atentie Azi In Comuna Gura Ialomitei La Intrare In Comuna A Intrat Un Mitubisi Gri In stalpu De La Pod. iaR intre MIHAIL KOGALICEANU SI TANDAREI A INTRAT O MASINA IN POM DINTRE CARE A VENIT ECHIPAJE DE POLITIE DIN PACATE FARA VICTIME.CIRCULATI CU ATENTIE.

 2. Rea vremea … insa sofer in etate de 74 ani,sanatos si cu abilitati-judecata-viteza de reactie pentru conducerea pe asemeneavreme ?
  Si se poate adauga ,Vehicul”dacia ….revizuita pe sant …adica frane ca si bicicleta Tohani…
  Tataita…stai talica mai des pe langa batatura,mergi si preda permisiunea de a conduce pe drumurile publice ,pana omoripe cineva…
  Pai,pana ai apasat frana…ca de d’aia de motor nu se stia acum 55 ani,cand ai primit permisu’in fata camarazilor-in onor…ca se dadea la toata lumea-era nevoie de soferi la canal” – …
  Bunicutule…a mirosit a grau fiert…cu bomboneleCip in forma de cruce ,deasupra….Data viitoare -va fi promotie: la 1 greseala de.a ta vor muri 3!!
  Stai acasa,tatica….la 74 ani …sofer…pe drum de iarna!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.