Accidente fără număr

0
Neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile meteo şi trafic te poate transforma în victimă! Aceasta este atenţionarea pe care o fac poliţiştii rutieri către participanţii la trafic. Patru persoane au devenit victime ale accidentelor pe şoselele judeţului, în ultimele zile.
Primul eveniment rutier s-a produs la început de week-end, când o femeie de 56 de ani din Borduşani, conducea un atelaj hipo, fără ca acesta să fie semnalizat corespunzător. Căruţa a fost lovită din spate de un autoturism condus de o altă femeie de 44 de ani din Feteşti. În urma impactului a rezultat rănirea femeii de 56 de ani, care a fost transportată la Spitalul Municipiului Feteşti pentru îngrijiri medicale.

Un accident similar s-a produs pe raza comunei Ciochina şi s-a soldat cu vătămarea corporală a unui pieton de 76 de ani, din localitate. Acesta s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi a fost accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani din Feteşti.
Ultimul accident rutier cu victime, înregistrat în week-end, a avut loc duminică după-amiază, când un bărbat de 28 de ani din Prahova se deplasa spre Adâncata la volanul unui autoturism, iar într-o curbă nu a redus viteza, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 25 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a şoferului de 28 de ani şi a unui pasager din acelaşi autoturism.
În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentelor.
Si un tânăr conducător de moped a devenit victima neatenţiei şoferilor. S-a întâmplat ieri, în jurul orei 17, pe strada Bucureşti din Ţăndărei. Sosit la faţa locului, echipajul de poliţie a stabilit că în timp ce o femeie de 32 de ani, din oraş, se deplasa la volanul unui autoturism din direcţia Slobozia – Constanţa, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere a autoturismului şi a intrat în coliziune laterală cu un moped condus regulamentar de un tânăr de 22 de ani din localitate.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului, care a fost transportat la Spitalul Ţăndărei, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Un alt caz de inconştienţă în trafic l-a avut ca protagonist pe un localnic din Gheorghe Doja, în cursul nopţii trecute.
Un echipaj de poliţie a identificat în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un localnic de 45 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul Drager, iar în urma controlului efectuat asupra documentelor autoturismului, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine nici permis de conducere.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.