Accidente fără număr

0
Neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile meteo şi trafic te poate transforma în victimă! Aceasta este atenţionarea pe care o fac poliţiştii rutieri către participanţii la trafic. Patru persoane au devenit victime ale accidentelor pe şoselele judeţului, în ultimele zile.
Primul eveniment rutier s-a produs la început de week-end, când o femeie de 56 de ani din Borduşani, conducea un atelaj hipo, fără ca acesta să fie semnalizat corespunzător. Căruţa a fost lovită din spate de un autoturism condus de o altă femeie de 44 de ani din Feteşti. În urma impactului a rezultat rănirea femeii de 56 de ani, care a fost transportată la Spitalul Municipiului Feteşti pentru îngrijiri medicale.

Un accident similar s-a produs pe raza comunei Ciochina şi s-a soldat cu vătămarea corporală a unui pieton de 76 de ani, din localitate. Acesta s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi a fost accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani din Feteşti.
Ultimul accident rutier cu victime, înregistrat în week-end, a avut loc duminică după-amiază, când un bărbat de 28 de ani din Prahova se deplasa spre Adâncata la volanul unui autoturism, iar într-o curbă nu a redus viteza, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 25 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a şoferului de 28 de ani şi a unui pasager din acelaşi autoturism.
În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentelor.
Si un tânăr conducător de moped a devenit victima neatenţiei şoferilor. S-a întâmplat ieri, în jurul orei 17, pe strada Bucureşti din Ţăndărei. Sosit la faţa locului, echipajul de poliţie a stabilit că în timp ce o femeie de 32 de ani, din oraş, se deplasa la volanul unui autoturism din direcţia Slobozia – Constanţa, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere a autoturismului şi a intrat în coliziune laterală cu un moped condus regulamentar de un tânăr de 22 de ani din localitate.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului, care a fost transportat la Spitalul Ţăndărei, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Un alt caz de inconştienţă în trafic l-a avut ca protagonist pe un localnic din Gheorghe Doja, în cursul nopţii trecute.
Un echipaj de poliţie a identificat în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un localnic de 45 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul Drager, iar în urma controlului efectuat asupra documentelor autoturismului, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine nici permis de conducere.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj