AJOFM are disponibile în luna august 100 de posturi vacante

0
Cele mai multe locuri de muncă vacante se înregistrează la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ.
Pentru cetăţenii cu studii superioare, 10 posturi vacante sunt repartizate astfel: pentru Slobozia 1 administrator credite, 1 director comercial, 1 director de vânzări, 1 post de executor bancar, un inginer mecanic. La Urziceni se caută un administrator cont şi un şef de agenţie. În Ţăndărei, cei cu studii superioare pot depune CV-ul pentru postul de inginer tehnolog.
Totalul locurilor de muncă vacante pentru persoanele cu studii medii sunt de 12 din care un contabil, un electrician auto, un magazioner şi 2 vânzători pentru Slobozia. În Urziceni se caută un gestionar cu studii medii, iar în Ţăndărei un tehnician laborant.
Muncitorii calificaţi au cele mai multe şanse să-şi găsească un loc de muncă.
52 de posturi aşteaptă să fie ocupate în meserii ca zidar, brutar, măcelar, confecţioner, mecanic, ospătar, şofer şi vânzător, atât în Slobozia cât şi în Amara, Grindu sau Andrăşeşti.
Persoanele fără calificare pot ocupa 3 posturi în Slobozia, 10 la Bucu şi 13 la Urziceni.
Pentru informaţii suplimentare , ialomiţenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot consulta avizierul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, unde sunt afişate în fiecare zi locurile de muncă vacante din judeţ.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.