Apel pentru referendum la Căzăneşti

0

foto: Florin Floreanu

La Căzăneşti, consilierii locali ai PP-DD fac demersuri pentru ca pe 9 decembrie, pe lângă alegerile parlamentare, să se organizeze şi un referendum prin care locuitorii oraşului să se pronunţe asupra revenirii la statutul de comună.
Consilierul Judeţean Ştefan Stoica face apel la Prefectul judeţului pentru a se implica în medierea conflictului administrativ de la Căzăneşti: “solicit public interventia prefectului, il rog sa se implice pentru ca eu consider ca e o chestiune foarte oportuna pentru vremurile grele prin care trecem, si oamenii trebuie sa aiba dreptul o data pentru totdeauna ce vor sa faca din viata lor la Cazanesti”.
Prezent astăzi în emisiunea Agenda Publică, Ştefan Stoica a declarat că în următorii 4 ani şansele de dezvoltare ale Căzăneştiului sunt mai mari din postura de comună decât de la statutul de oraş.
Consilierul judeţean Ştefan Stoica susţine că, la acest moment, din cauza taxelor şi impozitelor mari, dar mai ales a lipsei de utilităţi şi servicii corespunzătoare unui oraş, 80% dintre locuitorii Căzăneştiului îşi doresc să se revină la titulatura de comună.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.