Aproape 20% din populaţia şcolară a judeţului înregistrează corigenţe la finele semestrul întâi. Din cauza absenţelor, 500 de elevi au rămas cu situaţia şcolară neîncheiată

0

Din totalul de peste 35.000 de elevi care învaţă în judeţ, o treime a reuşit să încheie prima jumătate a anului şcolar cu media 10 la purtare, dar cele mai multe note pentru comportament şi conduita şcolară sunt cuprinse între 7 şi 9.
La final de semestru au rămas neîncheiate peste o mie de medii, iar cele mai frecvente cauze sunt absenţele nemotivate. Elevii neşcolarizaţi sunt în număr de circa cinci sute şi reprezintă numărul celor cărora nu li s-a închiat nici măcar o medie.
La finalul semestrului întâi, aproape patru mii de elevi care învaţă în Ialomiţa au rămas corigenţi. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Ialomiţa au efectuat în luna ianuarie o inspecţie şcolară pentru îmbunătăţirea calităţii învăţămantului. Liceele vizate au fost cele care anul trecut, la examenul de bacalaureat, s-au clasat pe ultimele poziţii.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.