ARD Ialomiţa şi-a înscris candidaţii pentru Parlament

12

foto: Florin Floreanu

ALIANŢA ROMÂNIA DREAPTĂ a depus ieri dosarele candidaţilor la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.23 Ialomiţa.
Competitorii politici ai ARD pentru colegiile din Ialomiţa au rămas neschimbaţi faţă de nominalizările făcute săptămâna trecută, iar aceştia sunt LUMINIŢA BARCARI, DUMITRU DANIEL MALAMA, NICULAE BEGAN şi TINEL GHEORGHE pentru Camera Deputaţilor, plus TUDOR PANŢURU şi CAZACU MARINICĂ la Senat.
Printr-un comunicat de presă, ALIANŢA ROMÂNIA DREAPTĂ precizează că este prima organizaţie care şi-a înregistrat candidaturile în judeţul Ialomiţa, iar aceasta dovedeşte că toţi candidaţii au fost validaţi de către conducerea centrală a ARD, la propunerea Biroului Permanent Judeţean.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

12 comentarii

  1. Sugestiva fotografie a hotului cu 7 clase facute pe bune. Bine ca nu l-ati mai “prins” si pe Tinel ca sa avem tabloul complet al celor care de atatia ani nenorocesc judetul . Jos cu ei!

  2. L a validat pe PENAL tanti MACOVEI:))si ailalti sunt validati de ..CAZACU PENALU’:)) O bila alba pt tECULESCU!!!!CRED ca Teculescu a REFUZAT oferta de CANDIDOZA ARD:))Deci in 2016….cand am sa fiu dezamagit de USL ca de ADA….o sa l votez pe Teculescu:)) Daca o sa l propuna cititorii de pe fb:))

  3. Pana in 2016 insa, ,,danut” o sa-l voteze pe ,,baronul de Olt-Ion Toma”, parasutat pe listele usl, oricum pline de mincinosi! Scuze pentru pleonasm, asa este: mincinos = usl-as! Cu auditu’ lui stoica-psd-mincinosu’CE SE MAI AUDE? Despre calitatea apei din Slobozia ce mai indruga politrucii usl?

  4. Daca Toma e candidat in colegiul Slobozia,il votez…pe Neacsu il votez si de tinea “n+una”femei in cei patru ani de mandat….ca doar n o sa votez tinerii onanisti din pdl:))

  5. …mda, mai bine lepre comunistoide ca neacsu, imbatranit in rele, de ce sa dam sanse oamenilor tineri, care chiar vor sa schimbe ceva. Bine ca nu-s toti ca ,,danut”.

  6. Cei din tagma penalului dragnea, baronul psd de Teleorman-CARE STIU DINAINTE PROCENTUL USL- (vasile ,,ciuperca”?, danut, ard) sa faca bine sa asculte PHOENIX-,,IN UMBRA MARELUI URS(S)””. Poate se vindeca…nu mai trebuie dusi la Sapoca, nu-i mai alearga procurorii…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.