Arestat preventiv şi trimis în judecată pentru evaziune fiscală

1

mascati-vevvefve

Administratorul unei firme din Ialomiţa a fost arestat preventiv şi trimis în judecată pentru evaziune fiscală şi refuzul de a prezenta organelor competente documentele legale şi bunurile din patrimoniu pentru verificările financiare.
Procurorii au stabilit că, în perioada anilor 2012-2013, inculpatul Cristian BUF a omis să evidenţieze în contabilitatea societăţii operaţiuni comerciale de aprovizionare şi vânzare a mărfurilor, sustrăgându-se astfel de la plata TVA-ului şi a impozitului pe profit, ceea ce a cuantificat circa 500.000lei prejudiciu la bugetul de stat.
Concret, omul de afaceri nu a înregistrat în evidenţele contabile 12 facturi de achiziţii cereale emise de 3 furnizori şi nici 78 de facturi fiscale eliberate către 7 parteneri comerciali.
Miercuri, procurorii au propus arestarea preventivă a inculpatului Cristian Buf, iar instanţa de judecată a admis cererea de reţinere pentru 30 de zile.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. ceea ce e scris pe stalpul verde le urez tuturor din clasa politica, autoritatilor statului, alesilor dar mai ales celor care au atributiuni de combarere a evaziunii fiscale si nu fac nimic (adica celor din cea mai inalta cladire din Ialomita – stiu ei care sunt aceia) !!!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.