Au furat un camion

0

Poliţiştii de investigaţii criminale au avut ieri o zi plină. Ei au identificat doua autoturisme furate din judeţ şi au clarificat situaţia judiciară a unei maşini.
Pe raza localităţii Ştefăneşti din Ilfov, oamenii legii au descoperit un autotractor furat de pe raza municipiului Slobozia la data de întâi mai.
Autovehiculul se afla în posesia unui bărbat în vârstă de 43 ani, din Slobozia şi a fost ridicat pentru continuarea cercetărilor, fiind indisponibilizat în incinta Registrului Auto Român – Reprezentanţa Ialomiţa.
Tot ieri un autoturism reclamat furat la sfârşitul anului 2008 a fost identificat şi restituit proprietarului de drept de către poliţişti.
Urmare a corespondenţei purtate cu Centrul de Cooperare poliţienească Internaţională, poliţiştii de investigaţii criminale au clarificat situaţia juridică a unui autovehicul identificat la sfârşitul anului 2010.
Procurorul de caz a dispus restituirea autoturismului către reprezentantul legal al proprietarului de drept, domiciliat în Germania.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.