Avalansa de cereri la Casa de Pensii

1
Casa Judeteana de Pensii a fost luata cu asalt, luna trecuta, de ialomitenii speriati ca nu mai pot iesi la pensie, din cauza noilor reglementari anuntate prin asumarea masurilor de austeritate impuse de Guvern.
Directorul casei, Olivia Postole, a declarat ca, în mai, numarul cererilor a crescut de 4 ori, fata de luna aprilie a acestui an.
Olivia Postole precizeaza ca deocamdata Casa de Pensii primeste cereri de pensionare, iar când o sa apara pachetul de legi, vor face publice conditiile care trebuie îndeplinite de cei care doresc sa beneficieze de pensia anticipata partial.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. “Actiunea PSD demonstreaza populismul si duplicitatea lui Victor Ponta care
    in fata camerelor de luat vederi deplange soarta pensionarilor obisnuiti, dar in schimb tine sub aripa ocrotitoare pensiile de lux, prin amanarea publicarii si intrarii in vigoare a legii care vizeaza recalcularea pensiilor speciale. In desele emisiuni televizate, care l-au transformat, dupa cum insusi spune intr-un sclav al aparitiilor media, Victor Ponta atinge apogeul retoricii populiste, incriminand reducerea pensiilor oamenilor obisnuiti, in timp ce nu sufla o vorba despre faptul ca pledeaza cauza pensiilor de lux”, a mai spus acesta. Emil Boc mai afirma ca “aventurile baronului pensiilor de lux la Curtea Constitutionala nu vor face decat sa amane aplicarea unei legi drepte”. “Ii reamintesc domnului Ponta ca numai din recalcularea a 8.236 de pensii de lux se pot plati, intr-o luna, 60.000 de pensii medii in Romania!! Va cer responsabilitate, domnule Ponta, in acest moment in care se poate face dreptate fata de cei care au pensii doar pe baza contributiei la bugetul de pensii!””, adauga premierul. Emil Boc mai spune ca legea privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor nu are niciun fel de prevederi referitoare la diminuarea salariilor bugetarilor cu 25% si a pensiilor cu 15%, ci vizeaza eliminarea pensiilor de lux si recalcularea pensiilor speciale, precum si reanalizarea pensiilor de invaliditate, in termen de un an.” RUSINE, victor ponta, rusine psd!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.