Dublă tragedie aseară la Alexeni

0
În jurul orei 17.30 de minute, salvatorii de la Detaşamentul de Pompieri Urziceni au fost anunţaţi că două fete de 13 şi 14 ani s-au înecat în râul Ialomiţa, pe raza localităţii Alexeni.
Fetele mergeau frecvent pe malul râului să facă plajă şi din când în când intrau în apă, să se răcorească. Asta au făcut şi ieri, când însoţite de încă o vecină au mers la plajă. La un moment dat, Cristina a alunecat de pe mal în albia râului, iar prietena sa, Claudia, a intrat în apă, în încercarea de a o salva. Amândouă au fost însă victime sigure, în condiţiile în care debitul râului este crescut, iar curenţii extrem de puternici. Pompierii spun că apa în zona aceea are în jur de 3-4 metri adâncime. A treia fetiţă a asistat neputincioasă de pe mal la dispariţia prietenelor ei. De altfel, ea este şi cea care a anunţat familia şi, ulterior, salvatorii.
Timp de patru ore au căutat ieri pompierii trupurile celor două fete, în aval de locul tragediei, însă fără nici un rezultat. Operaţiunea de căutare a trupurilor a fost reluată în această dimineaţă.
Cu tragedia de aseară, numărul vieţilor răpite de râul Ialomiţa, de la începutul anului, se ridică la patru.
Aurelia Ifrim, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.