Balul celor mai frumoşi ani, la Feteşti

0

Distracţie şi premii substanţiale la cea de-a treia ediţie a Balului celor mai frumoşi ani, organizat de deputalul liberal Cristina Pocora pentru liceenii din Feteşti şi Ţăndărei.
Invitat la petrecere a fost Cătălin Dobre, semifinalist la Vocea României în echipa Smiley, iar tema balului a fost ,,Ţara Minunilor“.
Printre probele la care s-au întrecut concurenţii s-au numărat: “Ce minuni ar trebui să cerem celor care ne vor reprezenta din decembrie 2012 ?” şi Arată-ne ce talent ai!”.
Pe lângă jurnalişti, din juriu au mai făcut parte primarul Feteştiului, Gheorghe Catrinoiu şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Ioan Martin.
Câştigătorii absoluţi ai celei de-a 3-a ediţii a Balului celor mai frumoşi ani au fost Ana Maria Năstase de la Liceul Teoretic Ţăndărei şi Victor Marinescu de la Grupul Şcolar de Indistrie Alimentară Feteşti, care au primit câte un smartphone.
Pe locul II s-au clasat Elena Claudia Aldea de la Grupul Şcolar Construcţii şi Căi Ferate Feteşti şi Jenel Şalupa de la Liceul Teoretic Ţăndărei care au fost premiaţi cu câte o imprimantă. Locul trei a fost ocupat de Elena Ingrid Burlacu şi Cătălin Jercan, ambii de la CCF Feteşti, răsplătiţi cu un aparat foto pentru băiat şi un epilator pentru fată. Din vânzarea biletelor şi donaţii s-au colectat 800 de lei, bani care vor fi donaţi pentru tratamentul unor copii bolnavi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.