Caravana REGIO cu repetiţie

0
Pe principiul repetiţia este mama învăţăturii, Agenţia pentru Dezvoltare Sud Muntenia reia caravana de informare în toate cele 7 judeţe ale regiunii.
În jurul datei de 12 iulie, Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional va publica Ghidul solicitantului pentru „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”. Documentul va conţine toate modificările legislative ce au intervenit în ultimele săptămâni, inclusiv prevederile ce se referă la eliminarea cofinanţării din partea beneficiarului.
Conform condiţiilor de eligibilitate, aplicanţii pot fi societăţile comerciale sau societăţile cooperative care se încadrează în categoria microîntreprinderilor.
Pentru  Domeniul Major de Intervenţie  4.3, proiectele eligibile pot avea ca  obiective, achiziţionarea de echipamente şi tehnologii noi, moderne pentru activitatea de producţie, prestare servicii sau construcţii în cadrul microîntreprinderii,   achiziţionarea de sisteme IT, construirea/ extinderea/ modernizarea spaţiilor de producţie sau de prestare servicii ale microîntreprinderii.
Pentru a ajunge mai aproape de potenţialii beneficiari, în a doua jumătate a lunii iulie, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia va continua caravana de informare, iar, întâlnirile de lucru vor fi organizate şi în oraşele mici şi mijlocii.
Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.