Cazacu vs. directorii PSD

0

Repunerea în functie a directorilor adjuncti, membri ai partidului social democrat, a fost posibila datorita unor hotarâri judecatoresti, care trebuie respectate neconditionat – aceasta este parerea presedintelui Partidului democrat Liberal Ialomita. Pentru ca cei 4 directori psd-isti au luat locul unor membri de partid ai PDL-ului, Marinica Cazacu precizeaza ca PDL-istii se vor întoarce pe locurile lor de functionari publici.

În ceea ce priveste criteriile dupa care ar trebui numiti directorii institutiilor deconcentrate, Cazacu sustine ca trebuie tinut cont în primul rând de abilitatile profesionale.

La începutul saptamânii, presedintele PSD Ialomita, Silvian Ciuperca a anuntat ca cei patru directori adjuncti membri PSD au fost repusi în functii în urma unor sentinte civile date de curtea de apel Bucuresti.

În cauza sunt: Iulian Bucur, director la Oficiul Judetean de Ameliorare si Reproductie în Zootehnie, Daniel Crunteanu, director la Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, precum si pe Ghiorghita Purice – director coordonator adjunct la Casa Judeteana de Pensii Ialomita.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.