Premii întâi la nationala

0

Grupul Scolar Alexandru Ioan Cuza din Slobozia a obtinut doua premii întâi la olimpiadele nationale de religie si instalatii.

Rezultatele vor permite elevilor premianti la faza nationala, accesul direct la cursurile unei facultati de stat.

Premiul întâi la olimpiada nationala de religie a fost obtinut anul acesta de Iuliana Petre, eleva în calsa a XII a A la Grupul Scolar Alexandru Ioan Cuza din Slobozia. Cum Iuliana are rezultate bune la toate disciplinele scolare, diferenta în participarea ei la olimpiada de religie au facut-o educatia primita si coordonarea profesorului de la clasa.

Pentru profesorului de religie, Daniel PREDA, rezultatul obtinut este în primul rând meritul elevului si confirma seriozitatea institutiei de învatamânt.

Tot premiul întâi la nationala dar la olimpiada tehnica de instalatii a obtinut si Petrica Iosif, elev în clasa a XIII a progresiv.  El spune ca subiectele au fost usoare, iar cu putin noroc, dupa facultate se va întoarce sa lucreze acasa, în Slobozia.

Premiile la olimpiada tehnica de instalatii sunt o traditie pentru profesorul inginer, DAN  Dragomir. Grija dascalului este ca rezultatele sa se fructifice într-o profesie  de succes.

Elevii de la Cuza s-au mai calificat anul acesta si la olimpiada nationala de economie.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.