Cea mai mare rată de promovare a examenului de bacalaureat s-a înregistrat în Ialomiţa la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia

1

La Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia s-au înscris anul acesta la bacalaureatului 212 liceeni, din care 180 au luat examenul maturităţii, într-un procent de promovabilitate de 85%.
Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia înregistrează şi cele mai multe note de 10 la materiile de examen. Din cele 25 de note maxime obţinute la bacalaureat de absolvenţii CNMV, 12 au fost la istorie, 7 la matematică, două la geografie, două la Chimie şi câte una la anatomie şi fizică.
Pe locul doi în topul unităţilor liceale de învăţământ din judeţ se situează Colegiul Naţional Grigore Moisil din Urziceni cu o rată de promovare de 84% şi 18 note de 10, din care 9 la matematică, 4 la fizică, două note maxime la istorie, două la geografie şi una la sociologie.
Pe locul 3 în clasamentul merituoşilor se află Liceul de Arte din Slobozia cu 83% promovabilitate la sesiunea de vară a bacalaureatului, 17 note de 10, din care 8 la istorie, 4 note maxime la chimie, 3 la matematică şi câte una la geografie şi limba română.
La nivelul judeţului, doar 5 absolvenţi au reuşit în sesiunea aceasta să ia nota maximă la limba şi literatura română. Pe lângă Andreea Georgiana Trică de la Arte Slobozia şi Bianca Andreea Bănică de la Carol I Feteşti, care au luat 10 pe linie la bacalaureat, 10 curat la română au mai reuşit Valentina Andreea Vasilescu de la Liceul Pedagogic din Slobozia, Andreea Mădălina Vatră de la Paul Georgescu din Ţăndărei şi Ioana Denise Cojocaru de la Liceul Teoretic Carol I Feteşti.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.