Coming home

0

Dacian Varga şi-a regăsit aseară colegii de echipă cu care a câştigat în iunie titlul de campion al României. Varga a declarat pentru Radio Campus că n-a avut nici un pic de emoţii în ceea ce priveşte cariera sa fotbalistică şi că a avut încredere deplină în patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman.

Varga a recunoscut că i-a fost greu departe de echipă, dar că i-a încurajat pe campioni la fiecare meci disputat în stagiunea care tocmai a început.

Mijlocaşul de 25 de ani s-a declarat optimist în ceea ce priveşte şansele echipei sale de a trece de grupele Ligii Campionilor. Varga e convins că succesul în Ligă e dat într-o foarte mare măsură de modul în care echipierii Unirii vor lupta în confruntările cu Stuttgart, Sevilla şi Rangers.

Dacian Varga a evoluat până acum de 14 ori în tricoul Unirii Urziceni, pentru care a înscris patru goluri. Jucătorul adus sub formă de împrumut de la Sportul Studenţesc, până în iarnă, ar putea redebuta în tricoul campioanei la meciul din etapa a şasea a Ligii 1, contra Unirii Alba Iulia.

Robert Dincă

Distribuiți
Articolul precedentCazacu si apa
Articolul următorSalon auto

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.