Conflictul de la ambulanţă continuă

10

foto: Florin Floreanu

Neînţelegerile dintre managerul serviciului judeţean de ambulanţă şi şoferii de pe autosanitarele de prim ajutor continuă şi au ajuns în instanţă.
40 de ambulanţieri l-au dat în judecată pe Paros Radu pentru că le-a oprit din salarii contravaloarea cantităţilor de motorină înregistrate peste plafonul de consum. Directorul de la ambulanţă spune că disputa este întreţinută de liderul de sindicat care îi acoperă pe şoferii care ies lipsă.
Principala suspiciune a managerului de la ambulanţă este că anumiţi şoferi sustrag motorină, iar apoi declară un consum mai mare al maşinii. Pentru a demonstra, Paros Radu a început să facă vizite de noapte. În cadrul unui control inopinat au fost găsite aruncate sub ambulanţe un bidon şi un furtun, ceea ce i-a întărit bănuiala, iar cazul este cercetat de poliţie.
Ambiţiile au culminat în ambele tabere. În timp ce directorul îi purică la fiecare cursă, “unii ambulanţieri supratureaza masinile, pentru a avea consum cat mai mare”.
După 3 luni de dispute şi analize privind consumul de motorină, Serviciul Judeţean de Ambulanţa înregistrează un consum suplimentar de două tone de carburanţi.
Clementina Tudor,www.radiocampus.ro

10 comentarii

  1. Felicitari dl.Paros. Soferii sunt niste jigodii care iau oameni la ocazie si circula cu viteza desi nu au semnale acustice si luminoase in functiune.Odata am venit de la Bucuresti si era ambulanta cu nr. IL.65.AMB circula cu viteza, depasea pe linie continua…zici ca era soseaua lu’ masa.

  2. romanu-i tot roman – pana nu ne furam singuri caciula lesinam; ii da afara, ei se plang, angajeaza altii, care ce-or sa faca, oare? vor fura motorina? nu cred… pariu?

  3. Sper ca daca intr-o zi voi avea nevoie de ambulanta, soferul sa supratureze motorul daca e nevoie si sa ma duca repede la spital. Ce conteaza in primul rand la un serviciu de urgenta e sa salveze vieti, nu sa economiseasca motorina. Dar sa fim sinceri, economisirea motorinei il avantajeaza pe domnul Paros, mai ales daca ii aduce clienti in plus la inchiriat dricuri si cumparat cosciuge.

  4. 2000 de litri in 3 luni…circa 20 litri in plus pe zi. La cate ambulante? Cred ca Radu se face ca lucreaza,si i si penibil in conditiile in care nu a prins si dat pe mana justitiei macar un hot de carburanti.Dar asa intelege PAROS sa se faca vizbil in presa…un exercitiu de imagine…mincinos zic eu…

  5. Citeste tu cu atentie!!!”Au fost gasite Aruncate Un Bidon si Un Furtun …sub Niste Ambulante” …doua paie la niste magari….pana si jurnalistul este ironic ,prin exprimare ,cu actiunea de paza contractuala a manajerului Paros.Niste huligani au plantat un bidon si un furtun…super management!

  6. Da dl. Paros, lasa-ti soferii sa fure, ca de salvat ne salvam singuri. La un apel 112 am ajuns cu bolnavul de la Gh. Lazar la Slobozia si ambulanta nici nu pornise motorul(apelul l-am efectuat complet inainte sa parasesc Gh Lazar). Halal soferi, gasesc scuze la toate acuzatiile, dar ei fura.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.