Sâmbătă a fost constituit Consiliul Judeţean Ialomiţa

3

foto: Florin Floreanu

În mandatul 2012-2016 au fost validaţi 20 de consilieri judeţeni ai Uniunii Social Liberale, 7 din partea Alianţei pentru Ialomiţa şi 3 de la Partidul Poporului – Dan Diaconescu.
Faţă în faţă cu Biblia şi Constituţia, depunerea jurământului a fost cu emoţii pentru majoritatea consilierilor judeţeni.
Medicul Ştefan Stoica a fost singurul care a jurat fără să pună mâna pe Biblie şi Constituţie, iar Ioan Martin a fost singurul care la sfârşitul jurământului nu s-a închinat. De la şedinţa de constituire a lipsit Herea Gheorghe, din partea USL.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

GALERIE FOTO:

Andriescu Adrian, PNG

Barcari Rodica Luminița, PDL

Berbecel Vasile, PSD

Condruț Ileana, PSD

Dumitru Doina Elena, PNL

Dumitru Otilia, PSD

Enescu Gheorghe, PP-DD

Galațchi Emil, PP-DD

Ionescu Ion, PNL

Maftei Gică, PSD

Martin Ioan, PNL

Miclea Dan, PSD

Mihăilă Ștefan, PNȚ-CD

Mușoiu Ștefan, PSD

Nica Ion, UNPR

Nica Viorel, PSD

Nunu Ion, PNL

Petre Gheorghe, PNL

Popescu Ionuț, PSD

Popescu Nicolae, PSD

Purice Gheorghe, PSD

Sitaru Nicolae, PDL

Stoica Ștefan, PP-DD

Șerbănescu Virgil Marian, PNL

Șonchereche Laurențiu, PSD

Urloiu Zenica, PDL

Vasilache Aurel, PSD

Vasile Mitu, PNL

3 comentarii

  1. Zdreanta i Nica ala de UNpR.. asta Nica Ion, utecistul jegos ce mi aduce aminte ca prin ’83 facea pe zbirul la cazarea din fabrica de zahar unde eram cazati elevii de la santierul tineretului utcist de batut bolovanii pe canal la giurgeni…. Stiu ca un instructor din Amara, unu Soare avea frica mare de jegosul asta nelustrat…. Si ca sa rada mike ca i judet rosu… uite o zdreanta utcista din API.. de la unpr… astia s smecherii APi .. un jeg de utcist unprist, o profesoara pdlista cu sot psdist (diversitate mare) un fost reprezentant al agricultorilor indulcit la lovele pdliste, si taie de la png… un gambler cu mare putere de convingere taranisto securista… Pe astia eu nu i am votat…. eu i am votat pe uslisti… daca mi scormonesc in creier… ma doare capul…

  2. Si uite si javra de la circulatie .. la pnt cd .. tot APi..pdl… pe 1 martie 2011 era unprisst… il lauda Petronela…. ecologista lu Paros pdlistu… Ce de javre in CJul asta… sa mor.. ca s au plimbat astia de la un partid la altu… ca le trebuie un virus…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.