Copiii şi-au pregătit ghetuţele pentru Moş Nicolae, încă de duminică seara

0

Deşi primul Moş al lunii decembrie vine în seara asta, copiii au fost nerăbdători anul acesta şi au lustruit ghetuţele cu atenţie, mai devreme.
Cei mai mici i-au compus Moşului tradiţionalele scrisori, iar cei mai mari vor să-l impresioneze şi au aplicat o ceară specială pentru ca încălţările să sclipească până dimineaţă.
După tradiţie, copiii neascultători vor primi în ghetuţe câte o nuieluşă. Se spune însă că pentru odraslele care de Moş Nicolae se aleg cu câte o nuieluşă, Moş Crăciun va aduce de două ori mai multe daruri, pentru a compensa dezamăgirea dimineţii de 6 decembrie.
Copiii internaţi în secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean vor primi mâine vizita ajutoarelor lui Moş Nicolae. Elevii şi preşcolarii din Slobozia Nouă au pregătit pachete cu cadouri pentru cei de o vârstă cu ei, care din motive de sănătate îşi pregătesc ghetuţele la spital.
Ajutoarele lui Moş Nicolae vor susţine şi un program artistic de cântece şi poezii în secţia de pediatrie, marţi 6 decembrie, începând cu ora 14.30.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următorE Coli în galantare

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.