„Dacă ei nu m-au vrut, eu vă vreau“

0

Acesta este sloganul de campanie al fostului baron GH. SAVU care candidează acum pentru un fotoliu de senator din partea Partidului România Mare.
Dincolo de faptul că a trebuit să îşi convingă soţia să îl lase să candideze la alegerile din noiembrie, Georghe SAVU a explicat că gestul său de a intra în PRM survine după ce s-a văzut exclus de actualul lider al PSD Ialomiţa, SILVIAN CIUPERCĂ de pe listele pentru colegiile uninominale aşa cum i s-a promis înainte de alegerile locale.
La vremea aceea SAVU a dorit să candideze independent pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean însă greii PSD de la centru i-au promis în schimbul renunţării la candidatura la un colegiu pe listele partidului.
audio gh savu 1 
Aflat în faţa presei, fostul lider al PSD Ialomiţa Gheorghe SAVU şi-a etalat cu nostalgie realizările din vremea şefiei la Consiliul Judeţean Ialomiţa în mandatul 2000-2004.   
audio gh savu 2 
SAVU şi-a mai justificat prezenţa sa în PRM prin platforma program a partidului apropiată social de cea a PSD iar alegerea colegiului Slobozia s-a făcut după ce a considerat că e cel mai bun colegiu unde ar putea candida.

Elena Marin

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.