De săptămâna viitoare în judeţ va începe campania “Scapă de ambalaje”

0

Acţiunea este organizată de Sistemul de Colectare a Ambalajelor de Pesticide şi include preluarea ambalajelor de hârtie, plastic şi metal de la agenţii şi companiile care organizează şi susţin financiar campania. Preluarea ambalajelor de plastic se va face doar cu respectarea condiţiei de a fi spălate de trei ori.

Reprezentanţii campaniei vor emite documente justificative pentru preluarea ambalajelor, iar nerespectarea condiţiilor de preluare conduce la neacceptarea pungilor din plastic sau a cutiilor din carton şi metal.

Cantităţile de ambalaje mai mari de 30 de tone vor fi preluate direct de la firmele unde au fost folosite îngrăşăminte chimice şi pesticide, cu respectarea strictă a condiţiiIor impuse.

Programul Campaniei de Colectare va începe în judeţul lalomiţa la Slobozia la centrul Fitocom, deschis în zilele de 26 şi 27 Mai, apoi la Ţăndărei  la Centrul Excelsior, în perioada 28 – 29 Mai.

Campania va continua la începutul lunii iunie la Amara în Centrul AgroVet, organizat în zilele de 4 şi 5 iunie, apoi la BUCU în data de 9 şi 10 Iunie, pentru că pe 16 şi 17 iunie campania “Scapă de Ambalaje” să se întoarca la Slobozia în Centrul PrimexAgro. Acţiunea se va încheia la Perieţi, în Centrul Medicago, la sfârşitul lunii iunie, în zilele de  25 şi 26 ale lunii.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.